Posts

Showing posts from April, 2021

Wondergrot Batarayke

Image
  Ik ben erachter gekomen dat Disney mijn avonturen met 40 rovers in de wondergrot heeft verfilmd. Zonder mijn toestemming!!! Dat mag niet, daarvoor moeten ze trouwens ook auteursrechten betalen.Ik ben expert in intellectueel eigendomsrecht en auteursrecht in het bijzonder.

Prot Batarayke

Image
  De terugdraaiende teller van den elektriek is afgeschaft door de overheid, maar die van aardgas niet voor zover ik weet. Ik ben nu vollen bak bonen aan het fretten. Door het aarsgas op het net te zetten word ik stinkend rijk, hihi.

Zot Batarayke

Image
Sinds mijn laatste blogpost zit ik eventjes vast in de psychiatrie. Tja, als iemand wil invliegen in een gebouw, dan is dat een terrorist of - bij bepaalde religies - een verwarde man. Ze denken dus dat ik verward ben, gewoon omdat mijn suikerspiegel wat laag staat tijdens de Ramadan. Nu, ik ontsnap hier binnenkort.

Pilot Batarayke

Image
  Vandaag op missie naar het N-VA hoofdkwartier. Mijn suikerspiegel staat wat laag na een paar dagen Ramadan. Gelukkig heb ik een goede vlieginstructeur achter mij die me kan helpen met mijn stuurknuppeltje. We vliegen erin!

Zat Batarayke

Image
  Ramadan Mubarak beste mensen! Het is weer de tijd van het jaar: ter ere van één van onze goden, Dionysos, zetten wij het na zonsondergang op een comazuipen. Bacchanallah akbar! Dank trouwens aan de Grieken om dit feest en deze god uit te vinden. 

Plat Batarayke

Image
  Goh, ik voel me helemaal leeg vandaag. Ik ga eens vroeg gaan slapen om morgen volledig uitgerust te zijn en de dag te beginnen met een volle batterij. Morgen is het namelijk Ramadan.

Krot Batarayke

Image
  Vandaag een nieuwe villa gekocht. Toch naar de standaarden van Limburg. Eigenlijk is Limburg de laatste kolonie van België. De West-Vlaamse paters zijn hier nog niet lang weg, daarmee spreken we hier nog altijd behoorlijk traag Vlaams met een raar accent.  Enfin, ik ben zeer tevreden, ik denk dat ik hier goede foto's van mezelf ga kunnen nemen bij een yucca-plant terwijl ik een boek vasthoud.

Hot Batarayke: update

Image
  Toch wat mailtjes gekregen op mijn hotmail van lezertjes en fans die bezorgd waren over de beharing van Hot Batarayke. Ik heb besloten er iets aan te doen. Hierboven zien jullie het resultaat langs boven. Nu nog langs onder ook eens scheren. Wat denken jullie, liefste lezertjes, scheermes of scheermachien? Moeilijke keuze. Scheermes is gladder, maar met scheermachien minder kans op uitslag...

Hot Batarayke

Image
Dag lieve bloglezertjes en -lezeresjes. Bij deze wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Hot Batarayke. Ik ben een moslima in België geboren van Turkse afkomst. Jullie kunnen mij altijd inhuren voor vanalles. Mijn expertise is Office 365. Als jullie een probleem hebt met een Excel tabelleke of e-mail die niet wil laden in Outlook, één e-mail adres: HotBatarayke@hotmail.com . Dat is hot hot hot. Of toch niet, maar twee keer hot... Enfin, jullie begrijpen mij wel.